Erklæring om tilgjengelighet


Oppdatert: mai 2024.

Generelt

Hos Ups&Downs Telemark streber vi etter å sikre at tjenestene våre er tilgjengelige for alle. For å oppnå dette har vi investert viktige ressurser i nettstedet vårt, slik at det er tilgjengelig for funksjonshemmede. Vi tror virkelig at tiltak for tilgjengelighet på nettsteder er avgjørende for å sikre at alle brukere fortjener retten til uavhengighet, likestilling og brukervennlighet.

Tilgjengelighet på www.upsanddowns.no

Ved hjelp av revisjonsverktøyet til accessibility checker.org har www.upsanddowns.no blitt skannet for samsvar i henhold til Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.1). Etter å ha utført revisjonen, fortsetter Ups&Downs Telemark å heve sine tilgjengelighetsstandarder, og bruker nå en widget for webtilgjengelighet, en programvare som lar brukere med funksjonshemninger få lik tilgang til www.upsanddowns.no sitt nettsted.

Ansvarsfraskrivelse

Hos Ups&Downs Telemark er vi dedikert til kontinuerlig oppdatering og forbedring av tilgjengeligheten til nettstedet og tjenestene. Vi mener det er vårt ansvar og gjensidige moralske forpliktelse å gi tilgang til alle brukere.

Ettersom vi kontinuerlig søker å justere og forbedre tilgjengelighetsproblemer på dette nettstedet, forplikter vi oss også til regelmessig skanning av www.upsanddowns.no med skanneren i tilgjengelighetskontrollen.

Målet vårt er å identifisere og utbedre alle tilgjengelighetsbarrierer på nettstedet vårt. Selv om vi streber etter å sikre at alle sider og alt innhold på www.upsanddowns.no er fullt tilgjengelig, er det mulig at noe nettstedinnhold ennå ikke er fullstendig justert for å overholde de strengeste tilgjengelighetsstandardene. Av denne grunn er vi her for deg.

Hvis du har problemer med å få tilgang til innhold eller bruke www.upsanddowns.no, eller hvis du trenger hjelp med noen del av nettstedet, ikke nøl med å gi oss beskjed. Du er velkommen til å kontakte oss i normal arbeidstid, og vi hjelper deg mer enn gjerne. Vennligst se kontaktinformasjon nedenfor.

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp eller vil rapportere et tilgjengelighetsproblem? Ta kontakt med Ups&Downs Telemark