Pepperkake auksjonen 2023

Publisert av Kjell Vestnes den

Ups&Downs Telemark er i år plukket ut til til å være med årets Pepperkake auksjon.

Dette er en årlig tradisjon arrangert av Eiendomsmeglerselskapet Krogsveen i Bamle og Porsgrunn.

Hver år inviteres skole, barnehager til å bake pepperkaker, som så stilles ut på Brotorvet kjøpesenter. Husene auksjoneres så bort rett før jul.

Dette foregår ved at når utstillingen starter er det mulig for privatpersoner, firmaer og offentlige til å legge inn reelle bud på pepperkake husene, fra de blir utstilt til aksjonsdagens slutt. Utstillingen varer ca. 14 dager. Alle bud går via meglerfirmaet Krogsveen i Bamle og Porsgrunn, men megler Henrik Tangen i spissen.

Midlene som kommer inn via budene gis videre bort til frivillige organisasjoner og gode formål. I år er det Ups&Downs Telemark som er valgt ut til å motta denne generøse gaven, og midlene går til aktiviteter for barn og unge med Downs Syndrom i Telemark.